Maistuisiko työ maisemakonttorissa ratin takana? Onko sinulla osaamista varastossa? Haemme logistiikka-alan osaajia ympäri Suomen! Katso oman alueesi avoimet paikat ja hae kaukokiitolaiseksi.

Kaukokiito on logistiikka-alan asiantuntijaorganisaatio, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää jo 70 vuotta. Yli 2000 kaukokiitolaista ympäri Suomen työskentelee yhteisen tavoitteen eteen: me toimitamme aina parempia asiakaskokemuksia. Tuotamme ja kehitämme kuljetus- ja kokonaislogistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Haemme logistiikkajoukkueeseemme jatkuvasti uusia osaajia! Tälläkin hetkellä haemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajia useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Lue, mitä työntekijämme kertovat Kaukokiidossa työskentelystä! 

Kaukokiidossa työntekijöistä pidetään huolta – henkilöstömme hyvinvointi ja työturvallisuus ovat meille ykkösasioita. Uudet kaukokiitolaiset perehdytetään huolellisesti tehtävään, saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja -vaatteet sekä laadukkaan työterveyshuollon. Panostamme vastuullisuuteen liiketoiminnassamme, ja meille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki. Uskomme, että myös sinä viihtyisit meillä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae Suomen vahvimpaan ketjuun!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme