Voit valita kuljetuspalveluistamme yrityksellesi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon. Lähetyksesi koolla ei ole väliä. Olipa tuotteesi pientavaraa, pitkää, hankalaa tai erityiskäsittelyä vaativaa, me hoidamme kuljetustarpeesi alusta loppuun – sinulta vastaanottajalle.

 

Tarjoamme paketti-, kappaletavara- ja rahtipalvelut ja kuljetamme lähetyksesi haluamaasi paikkaan. Lähetyksesi toimitetaan noutoa seuraavana arkipäivänä lähes kaikkialle Suomeen. Kerro meille, mitä olet lähettämässä, ja me kerromme parhaiten tarpeitasi vastaavat logistiikkapalvelut ja laskemme sinulle tarjouksen.

 

Kaukokiidossa yritykselläsi on aina nimetty yhteyshenkilö ja palvelukeskuksen tuki. Heidän puoleensa voit kääntyä kaikissa kuljetuksiasi koskevissa kysymyksissä. Eri puolilla Suomea toimivat 28 terminaaliamme toimivat paikallisesti ja tuntevat alueidensa yritystoiminnan ja sen erityispiirteet. Yhdessä ne muodostavat Kaukokiito-verkoston, joka kattaa koko maan. Tähän voit luottaa: täsmällinen, kotimainen toimija aina sinua lähellä.

 

Kuljetustilaus onnistuu yrityksellesi parhaiten soveltuvaa tilauskanavaa pitkin. Rekisteröitymällä omaan maksuttomaan ja helppokäyttöiseen Kaukoputki-tilausportaaliimme sinulla on mahdollisuus laskea lähetyksen hinta ennen kuljetustilauksen tekoa. Voit seurata lähetystäsi reaaliajassa verkossa noutohetkestä luovutukseen asti.

 

Me kaukokiitolaiset keskustelemme mielellämme kanssasi ajatuksista logistiikka- ja toimitusketjusi tehostamiseksi! Tutustu Kaukokiito Paketti-, Kaukokiito Kappaletavara ja Kaukokiito Osa- ja kokokuorma -tuotteisiimme ja pyydä tarjous kuljetuspalveluista.

ASIOI