Kuorma-auton- ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Järvenpää

Kuljetusliike Taipale Oy on Kaukokiito-ketjun osakasliikennöitsijä, jolla on vahvaa osaamista kappaletavara- ja elintarvikekuljetuksista sekä varastointipalveluista. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa, ja yrityksessämme työskentelee yli 220 logistiikka-alan ammattilaista.  

Etsimme nyt Etelä-Suomen elintarvikeliikenteeseen kuorma-auton- ja yhdistelmäajoneuvonkuljettajia (asemapaikkana Järvenpää). Jos sinulla on jo kokemusta elintarvikekuljetuksista tai halu oppia lisää ko. kuljetuksista, niin olet juuri etsimämme henkilö.

Työhön valittavilla henkilöillä pitää olla voimassa oleva  C- tai CE-ajolupa ja ammattipätevyys, tahtotila tehdä fyysistä työtä, hyvä kunto, asiakaspalveluasenne kohdillaan sekä turvallinen ja taloudellinen ajaminen osana ammattitaitoa.

Tarjoamme TES:n mukaisen palkan, vähintään kahdeksi viikoksi etukäteen suunnitellut työvuorot, työvaatteet ja -kengät, työterveyshuollon, asianmukaisen perehdytyksen työtehtäviin sekä ennen kaikkea mukavat työkaverit.

Kun kiinnostuit tehtävästä, niin käy täyttämässä rekrytointikaavakkeemme osoitteessa www.taipale.net/rekrytointi mahdollisimman pian, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo 8-16 henkilöstöpäällikkö Hanna Vainio puh. 040 5113722.