Ajojärjestelijä, Jyväskylä

Kuljetusliike Taipale Oy on vuonna 1946 perustettu jyväskyläläinen perheyhtiö, joka on erikoistunut kappaletavaran ja elintarvikkeiden kuljettamiseen. Olemme osa valtakunnallista Kaukokiito-ketjua.

Asiakkaitamme palvelee 260 ammattitaitoista työntekijää, ja yrityksen toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa. Kuljettajien asemapaikkoja on myös Järvenpäässä, Mäntässä ja Tampereella. Olemme kasvaneet vahvasti, ja liikevaihtomme on yli 27 miljoonaa euroa.

Kalustomme koostuu yli 100 ajoneuvosta, joiden kokonaispainot vaihtelevat 10–76 tonnin välillä. Yhdistelmät ovat pääosin moduulimitoitettuja sekä kokosivuaukeavia. Erityislastauksissa käytämme esimerkiksi kattoaukeavaa kalustoa. Elintarvikekuljetuksiin käytettävä kalusto täyttää ATP-luokituksen.

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Jyväskylään ajojärjestelijää vahvistamaan osaavaa ja ammattitaitoista henkilöstöämme.

Tuleva ajojärjestelijä tulee osaksi tiimiä, joka hoitaa päivittäisen kappaletavaraliikenteen Keski-Suomen alueella. Tehtävän päävastuualueita ovat:
  • kuljettajien ja terminaalihenkilökunnan esimiehenä toimiminen sekä siihen liittyvät työtehtävät
  • päivittäisen nouto- ja jakeluliikenteen kuorma- ja reittisuunnittelu
  • terminaalitoiminnan valvonta
  • tarvittaessa kuljettajien työvuorolistojen suunnittelu ja tekeminen sekä työvuorojen tarkastaminen
  • asiakaspalvelu
  • yhteistyö linjaliikenteen ajojärjestelijöiden kanssa.
Tehtävä edellyttää kokemusta kuljetusalalta, hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, loogista ajattelua, joustavaa luonnetta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia/osaamista sekä valmiutta vuorotyöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00–17.00 kuljetuspäällikkö Tuomas Sahlberg puh. 0400 395 850 / tuomas.sahlberg@kaukokiito.fi.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 25.10.2020 mennessä osoitteeseen rekry.taipale@kaukokiito.fi. Sähköpostin otsikko: "Ajojärjestelijä".