Data Scientist Lead, Tampere

Oletko motivoitunut luomaan datan keinoin jotain täysin uutta? Haluaisitko päästä vaikuttamaan digitalisaation murrokseen ja kehittämään sen avulla logistiikka-alan tulevaisuutta? Hienoa, sillä meillä olisi sinulle paikka auki!

Etsimme Kaukokiidon Tampereen Myllypurossa toimivaan digitalisaatioyksikköön avarakatseista ja ratkaisukeskeistä Data Scientist Leadia viemään jo nyt vahvasti tiedolla ja BI:llä johdetun kuljetusjärjestelmän uudelle tasolle kehittyneen analytiikan ja datan jalostamisen keinoin.

Millaisesta työstä on kyse?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän Kaukokiidon ketterässä digitalisaatioyksikössä. Vastuualueesi tulevat olemaan yhtiön datalähtöisen kehittymisen johtaminen, datan jalostaminen sekä liiketoiminnan osaamisen kehittäminen näillä alueilla.

Tehtävänäsi on luoda Kaukokiidolle strategiaa tukeva  "data science" -tiekartta sekä rakentaa osaava ja innostunut tiimi sen toteutusvoimaksi, jota luotsaat valmentavalla otteella. Pääset myös itse hyödyntämään ammatillista osaamistasi laajalla skaalalla liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisessä yhdessä mm. serveri-, ohjelmistokehitys- ja BI-tiimiemme kanssa. Innovoit ja toteutat mm. datan jalostusratkaisuja asiakkaillemme uusimpia teknologioita ja ratkaisumalleja hyödyntäen.

Vastaamme oman digitalisaatioyksikkömme voimin lähes koko Kaukokiito-verkoston ICT-ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Olemme luoneet yhdessä esim. maanmainion mobiilijärjestelmän ja Kaukokiidon verkkoportaalin. Lisäksi navigoimme ohjelmistorobotiikan maailmassa ja viritämme toiminnanohjausjärjestelmäämme ja asiakasportaaleitamme päivä päivältä paremmaksi.

Miksi minun kannattaisi hakea töihin Kaukokiidolle?

Kaukokiito on logistiikka-alan digitalisaation edelläkävijä, jota kehitämme ensiluokkainen asiakaskokemus keskiössä. Siksi pääset tekemään toinen toistaan siistimpiä ja mielenkiintoisempia projekteja kanssamme.

Työskentelemme ketterästi ja mahdollisimman vähällä byrokratialla joustavassa, värikkäässä ja erilaisuutta arvostavassa työskentely-ympäristössä, jossa löydämme yhdessä ideoimalla uusia ratkaisuja. Rennossa työporukassamme vallitsee osallistava ja luottamukseen pohjautuva meininki, eivätkä sinunkaan työtehtäväsi tule olemaan etukäteen saneltuja. Kanssasi työskentelee parikymmentä ICT-asiantuntijaa sekä 2000 logistiikka-alan huippuosaajaa.

Koska työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää, sinulla on käytössäsi joustavat työehdot, modernit työvälineet, kattavat työterveyspalvelut, henkilökunnan kuntosali, työpaikan ilmaiset hierontapalvelut sekä lounas- ja virike-etu. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä pidämme henkilöstömme osaamista aikaansa edellä yksilöllisin osaamisen kehittämisen keinoin.

Mitä toivoisimme sinulta?

 Emme etsi supersankaria, vaan tyyppiä, joka sopii tiimiimme, ja jonka kanssa voimme kehittää asiakaskokemusta entistäkin paremmaksi. Sinulla on jo kokemusta analytiikasta, koneoppimismalleista ja datan jalostamisesta ja tiedät, miten voit hyödyntää taitojasi liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Toivomme, että olet hankkinut hyvät koodaustaidot ja tiedät, miten ketterä ohjelmistoprosessi toimii. Olet hyödyntänyt aiemmassa työssäsi esimerkiksi jotain seuraavista työkaluista: SQL, Python, Spark, Tensorflow, Keras, Pytorch, Golang. Esimiehenä olet helposti lähestyttävä, osallistava ja haluat kehittää tiimisi lentokorkeutta kannustavasti kasvattaen.

Haluan tämän työn! Miten toimin?

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, lähetä hakemuksesi täällä, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Hakuaika päättyy 9.2.2021.

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, Samuli Toivonen, Director, Digitalization Development and ICT, vastaa kysymyksiisi mielellään, samuli.toivonen@kaukokiito.fi.

--

Kaukokiito on maan johtava yksityinen kuljetusjärjestelmä ja logistiikka-alan digitalisaation edelläkävijä, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää lähes 70 vuotta. Olemme 2000 ammattilaisen muodostama valtakunnallinen organisaatio, joka tuottaa ja kehittää kokonaisvaltaisia logistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen. Meitä ajaa eteenpäin rohkeus ja halu kehittää uutta ensiluokkainen asiakaskokemus toimintamme keskiössä. Suomalaisten perheyritysten omistamana meillä on myös kasvot, joka näkyy arjessamme mm. maanläheisenä yhdessä tekemisen meininkinä, matalana byrokratiana ja valmentavana johtamisena.