Digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon asiantuntija, Turku

Kaukokiito on logistiikka-alan asiantuntijaorganisaatio, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää lähes 70 vuotta. Meillä työskentelee yli 2000 logistiikan ammattilaista, jotka toimittavat aina parempia asiakaskokemuksia eri puolilla Suomea. Tuotamme ja kehitämme kuljetus- ja kokonaislogistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen. Olemme ensimmäinen Suomessa toimiva rahdinkuljettaja, joka on ottanut käyttöön digitaalisen toimitusketjun.

Haluaisitko sinä tulla kanssamme jakamaan Kaukokiidon menestystarinaa ja kirjoittamaan siihen omat nimikirjaimesi? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme tiimiimme energistä ja sanavalmista

Digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon asiantuntijaa 

vastaamaan digitaalisten markkinointi- ja viestintäkanaviemme kehittämisestä ja hallinnoinnista.

Mitä työnkuvaasi kuuluu, ja mitä toivomme sinulta?

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat verkkosivujemme, sähköisen sidosryhmälehtemme, uutiskirjeidemme ja some-kanaviemme sisällön tuottaminen. Koordinoit myös markkinointimateriaalejamme sekä suunnittelet ja toteutat sähköisiä markkinointikampanjoita. Tuot sisältöihin rohkeasti omaa näkemystäsi samalla brändiä kunnioittaen. Tuotat verkkosivuanalytiikkaa ja raportoit tuloksista markkinoinnin johdolle. Pääset työssäsi tukemaan vahvasti myyntiä, digitaalista asiakaskokemusta sekä brändiämme.

Työpisteesi sijaitsee nykyaikaisissa toimitiloissamme Turun Kopteritiellä, mutta tehtävä edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta valtakunnallisessa verkostossamme. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus arviolta syksyyn 2022 saakka.

Toivomme sinulta kokemusta ja näyttöjä monikanavaisesta sisällöntuotannosta sekä digitaalisen markkinoinnin kanavien ja automaation tuntemusta. Työskentelyäsi ohjaavat asiakaslähtöisyys ja tavoitteellisuus. Avoimena ja aktiivisena verkostoitujana tiivis yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa on sinulle luontevaa. Sinulla on kokemusta datan analysoinnista ja verkkosivujen sisällönhallintajärjestelmistä. Hyvien organisointitaitojesi ansiosta kykenet pitelemään monta lankaa hyppysissäsi ja työskentelemään itseohjautuvasti. Sinulla on markkinoinnin koulutustausta ja kommunikoit sujuvan suomen lisäksi myös englanniksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkuvan, jossa saat tilaa ja vapautta toteuttaa omaa luovuuttasi ja kasvattaa osaamistasi osana kannustavaa työyhteisöä. Pääset seuraamaan oman työsi vaikutusta kokonaisuuteen, sukeltamaan toimintamme sydämeen sekä tutustumaan upeisiin ihmisiin ja tarinoihin heidän takanaan valtakunnallisessa verkostossamme. Vakavaraisena yrityksenä mahdollistamme kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

Olemme suomalaisten perheyritysten omistama ketju. Perheyrittäjyys näkyy arjessamme kasvollisuutena, avoimuutena ja maanläheisenä yhdessä tekemisen meininkinä. Meillä saman pöydän ääressä istuvat kaikki nimikkeestä ja työnkuvasta riippumatta. Meitä ajavat eteenpäin rohkeus, halu kehittyä ja kehittää uutta. Työntekijöidemme, asiakkaidemme sekä ympäristön hyvinvointi on edellytys menestyksellemme. Meille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Mistä saan lisätietoa, ja miten haen tehtävään?

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai Kaukokiidosta työpaikkana, soita rohkeasti markkinointijohtaja Jarmo Liljalle, puh. 040 829 8721. Jarmo on tavoitettavissa parhaiten keskiviikkona 7.4. klo 8-10, perjantaina 9.4. klo 10-12 ja keskiviikkona 14.4. klo 8-10.

Kaukokiitolaisen tunnistaa ennen kaikkea asenteesta. Jos tunnistat itsessäsi kaukokiitolaisen, hae meille lähettämällä hakemuksesi 19.4. mennessä täällä. Liitäthän hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Toiveenamme olisi, että uusi henkilö pääsisi aloittamaan työssä mahdollisimman nopeasti, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Toivommekin hakemustasi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.4.