Kirjanpitäjä

Ahkera ja maanläheinen tiimipelaaja. Kaukokiitolaisen tunnistaa ennen kaikkea asenteesta. Me olemme yli 2000 ammattilaisen muodostama yhteisö, jossa arvostetaan rehellistä tekemisen meininkiä ja vilpitöntä kehittymisen halua. Kaukokiito on yksi valtakunnan suurimmista kuljetusketjuista, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää jo yli 65 vuotta.

Etsimme nyt taloushallintotiimiimme Tampereelle kokenutta kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Mielenkiintoisessa tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään monipuolisesti osaamistasi erilaisissa taloushallinnon työtehtävissä, jotka sisältävät mm. konsernin yhtiöiden kirjanpidon täsmäytyksineen, alv-raportoinnin ja veroilmoitukset sekä osto- ja liikennöitsijäreskontrien hoidon ja maksatukset. Rinnallasi on kannustava ja osaava taloushallintotiimimme, jolta saat laadukkaan perehdytyksen tehtävään.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet joustava tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot. Sitoudut tiimin kanssa yhteiseen tekemiseen ja olet innostunut uuden oppimisesta ja toimintamme jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme, että olet jo ehtinyt kartuttamaan työkokemustasi vaativistakin kirjanpitotehtävistä, ja katsomme eduksi tilitoimistokokemuksen. Sinulla on systemaattinen, analyyttinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote sekä hyvä paineensietokyky. Onnistumista tehtävässä tukee soveltuva kaupallinen koulutustausta sekä kokemus taloushallinnon erilaisista kehityshankkeista.

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen ja merkityksellisen tehtäväkuvan, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi
  • modernit työkalut ja upouudet työskentelytilat Tampereen Myllypurossa
  • mukavan ja kannustavan työyhteisön
  • kattavan ja räätälöidyn perehdytyksen tehtävään

Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan nopeasti kehittyvässä, valtakunnallisessa ja alan johtavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.1.2019 mennessä osoitteessa

https://jobs.talent.dynamics.com/jobs/kaukokiito/3/31/apply

Pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti oikean osaajan löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Anne Riihiluoma, p. 050 395 4207