Ohjelmistoautomaatiokehittäjä, Tampere

Haluaisitko päästä hyödyntämään monipuolista osaamistasi modernien teknologioiden parissa ja vaikuttamaan ammattitaidollasi logistiikka-alan digitalisaation murrokseen ja koko toimialan tulevaisuuteen?

Hienoa, sillä meillä olisi sinulle paikka auki! Etsimme Kaukokiidon Tampereen Myllypurossa toimivaan digitalisaatioyksikköön avarakatseista ja ratkaisukeskeistä ohjelmistoautomaatiokehittäjää. Olemme yksi Euroopan johtavista logistiikka-alan digitalisoinnin taloista ja meillä pääset tekemään edistyksellistä asioita, jopa maailman mittakaavassa mitattuna.

Millaisesta työstä on kyse?

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi modernien teknologioiden parissa ja osallistumaan erilaisiin järjestelmäkehitys-, liiketoiminta- ja asiakashankkeisiin. Tehtäviisi kuuluu ohjelmistoautomaation kehittäminen, visioiden ja strategian päivittäminen sekä parhaiden ratkaisumenetelmien scouttaaminen, kokeileminen ja toteuttaminen. Pääosassa on kuitenkin hands-on -toteutus. Ohjelmistoautomaatiokokonaisuutemme tulee olemaan yhdistelmärobotiikkaa (esim. UiPath) ja järjestelmään integroituja/koodattuja ratkaisuja, huomioiden mm. hyperautomaation kehitys. Meillä pääset myös aidosti vaikuttamaan siihen, millä teknologioilla ja työkaluilla työskentelemme tulevaisuudessa.

Vastaamme oman digitalisaatioyksikkömme voimin lähes koko Kaukokiito-verkoston ICT-ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Olemme luoneet yhdessä esim. maanmainion mobiilijärjestelmän ja Kaukokiidon verkkoportaalin. Lisäksi navigoimme ohjelmistorobotiikan maailmassa ja viritämme toiminnanohjausjärjestelmäämme ja asiakasportaaleitamme päivä päivältä paremmaksi.

Oletko sinä mukana seuraavassa huippuhankkeessamme työskentelemässä mm. Teemun, Heidin, Joonaksen, Tuukan ja Ari-Pekan kanssa?

Miksi minun kannattaisi hakea töihin Kaukokiidolle?

Kaukokiito on logistiikka-alan digitalisaation edelläkävijä, jota kehitämme ensiluokkainen asiakaskokemus keskiössä. Siksi pääset tekemään toinen toistaan siistimpiä ja mielenkiintoisempia projekteja kanssamme.

Työskentelemme ketterästi ja mahdollisimman vähällä byrokratialla joustavassa, värikkäässä ja erilaisuutta arvostavassa työskentely-ympäristössä, jossa löydämme yhdessä ideoimalla uusia ratkaisuja. Rennossa työporukassamme vallitsee osallistava ja luottamukseen pohjautuva meininki, eivätkä sinunkaan työtehtäväsi tule olemaan etukäteen saneltuja. Kanssasi työskentelee parikymmentä ICT-asiantuntijaa sekä 2000 logistiikka-alan huippuosaajaa.

Koska työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää, sinulla on käytössäsi joustavat työehdot, modernit työvälineet, kattavat työterveyspalvelut, henkilökunnan kuntosali, työpaikan ilmaiset hierontapalvelut sekä lounas- ja virike-etu. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä pidämme henkilöstömme osaamista aikaansa edellä yksilöllisin osaamisen kehittämisen keinoin omien mielenkiinnon kohteiden pohjalta.

Mitä toivoisimme sinulta?

Emme etsi supersankaria, vaan tyyppiä, joka sopii tiimiimme, ja jonka kanssa voimme kehittää asiakaskokemusta entistäkin paremmaksi. Sinulla on jo kokemusta ohjelmoinnista ja tiedät, miten voit valjastaa taitojasi liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Olet hyödyntänyt aiemmassa työssäsi esim. ohjelmointiosaamista, esim. C# / .NET tai osaamistasi muista moderneista teknologioista, joilla rakennamme kokonaisia backend/frontend -toteutuksia. Lisäpointseja ropisee Azuren hyödyntämisestä sovelluskehityksessä, esim."CI/CD" -tekniikat, kiinnostuksesta RPA- ja robotiikkaratkaisuja kohtaan, erityisesti UiPathin tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme tietokantaosaamista (esim.MS SQL) sekä kokemusta rajapintojen tietoturvaratkaisuista ja mikropalveluiden kehityksestä.

Haluan tämän työn! Miten toimin?

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian täällä, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Hakuaika päättyy 9.2.2021.

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, Samuli Toivonen, Director, Digitalization Development and ICT, vastaa kysymyksiisi mielellään, samuli.toivonen@kaukokiito.fi.

--

Kaukokiito on maan johtava yksityinen kuljetusjärjestelmä ja logistiikka-alan digitalisaation edelläkävijä, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää lähes 70 vuotta. Olemme 2000 ammattilaisen muodostama valtakunnallinen organisaatio, joka tuottaa ja kehittää kokonaisvaltaisia logistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen. Meitä ajaa eteenpäin rohkeus ja halu kehittää uutta ensiluokkainen asiakaskokemus toimintamme keskiössä. Suomalaisten perheyritysten omistamana meillä on myös kasvot, joka näkyy arjessamme mm. maanläheisenä yhdessä tekemisen meininkinä, matalana byrokratiana ja valmentavana johtamisena.