Työnjohtaja, Vantaa

Kaukokiito on logistiikka-alan asiantuntijaorganisaatio, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää lähes 70 vuotta. Meillä työskentelee yli 2 000 logistiikan ammattilaista, jotka toimittavat aina parempia asiakaskokemuksia eri puolilla Suomea.

Tuotamme ja kehitämme kuljetus- ja kokonaislogistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen. Olemme ensimmäinen Suomessa toimiva rahdinkuljettaja, joka on ottanut käyttöön digitaalisen toimitusketjun.

Haemme nyt Vantaan terminaaliimme vakituiseen työtehtävään työnjohtajaa vastaamaan yhdessä muun työnjohtotiimin kanssa päivittäisten terminaalitöiden organisoimisesta ja ohjauksesta. 

Toimit terminaalityöntekijöiden lähiesimiehenä suunnitellen, perehdyttäen ja ohjaten päivittäistä terminaalityötä. Lisäksi valvot ja ohjaat kuljettajien toiminnan tehokkuutta ja laadukkuutta terminaalissa sekä teet aktiivista yhteistyötä kuljetussuunnittelun ja verkostomme kanssa. Kehität yhdessä tiimin kanssa terminaalin tuotantoprosesseja sekä johdat työturvallisuuden kokonaisuutta ja tuotannon laatua.

Sinulla on tehtävään soveltuvaa logistiikan koulutus ja logistiikka-/kuljetusalan tuntemusta. Olet ohjannut ja kehittänyt menestyksekkäästi terminaalitoimintoja tai vastaavaa tuotannon toimintaa. Tartut rohkeasti asioihin ja aktiivinen kommunikointi on sinulle luontevaa erinomaisten sosiaalisten taitojesi ansiosta. Olet mahdollisesti jo hankkinut kannuksesi esimiehenä ja johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi kannustavalla ja valmentavalla otteella. Tehtävässä menestymistä edesauttaa Lean-työtapojen ja projektityöskentelyn periaatteiden hallitseminen.

Työturvallisuus on meille ykkösasia ja kaiken toimintamme perusta. Toivomme, että se on sitä myös sinulle ja siten olennainen osa toimintaasi niin esimiehen kuin työntekijänkin näkökulmasta. Sinulla on myös halua ja kykyä vaikuttaa henkilöstömme työhyvinvoinnin kehittämiseen ja työkyvyn edistämiseen.

Valmius kolmivuorotyöhön, sujuva suomen kielitaito sekä hyvät IT-taidot ovat tehtävässä välttämättömiä.

Olemme suomalaisten perheyritysten omistama ketju. Perheyrittäjyys näkyy arjessamme kasvollisuutena, avoimuutena ja maanläheisenä yhdessä tekemisen meininkinä. Meillä saman pöydän ääressä istuvat kaikki nimikkeestä ja työnkuvasta riippumatta. Meitä ajavat eteenpäin rohkeus, halu kehittyä ja kehittää uutta. Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän, jossa saat tilaa kehittää ja kehittyä. Kaukokiito Akatemiamme mahdollistaa myös mielenkiintoisia kouluttautumismahdollisuuksia oman työn ohessa. Työntekijöidemme, asiakkaidemme sekä ympäristön hyvinvointi ovat edellytyksiä menestyksellemme. Meille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai Kaukokiidosta työpaikkana, soita rohkeasti terminaalipäällikkö Mergim Kastratille, puh. 010 510 9662. Mergim on tavoitettavissa parhaiten ke 2.6. ja 9.6. klo 12-13 sekä to 3.6. ja 10.6. klo 11-12.

Kaukokiitolaisen tunnistaa ennen kaikkea asenteesta. Jos tunnistat itsessäsi kaukokiitolaisen, lähetä meille hakemuksesi 19.6. mennessä. Liitäthän hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Toiveemme on, että uusi henkilö pääsee aloittamaan työssä mahdollisimman nopeasti, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.