Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Vantaa

Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy on asiakaskeskeinen, innovatiivinen ja dynaamisesti kasvava perheyritys, joka työllistää noin 300 logistiikka-alan huippuosaajaa ympäri Suomea.

Meitä yhdistää energinen tekemisen meininki, rautainen ammattitaito monipuolisiin logistiikkaratkaisuihin ja intohimo toimintamme ketterään kehittämiseen. Laadukkaan asiakaskokemuksen ohessa meille on tärkeää myös oppiva, hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö, joka on avainasemassa kasvollisen palvelun tuottamisessa asiakkaillemme.

Perheyrityksemme vuosikymmenten saatossa jalostunut osaaminen, nykyaikainen kalusto ja lähellä asiakkaitamme tapahtuva toiminta Suomen tehokkaimmassa kuljetusketjussa luovat edellytykset onnistuneelle palvelulle. Kyydissämme kulkee kaikki kappaletavarakuljetuksista elintarvikkeisiin ja puutavarakuljetuksiin. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita varastointipalveluita. Olemme myös osa Kaukokiitoa, joka on yksi valtakunnan suurimmista kuljetusketjuista.

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt riveihimme innokkaita yhdistelmäajoneuvonkuljettajia osa-aikaiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteeseemme.

Tehtävässä vastaat pääkaupunkiseudun nouto- ja jakokuljetuksista, elintarvikelastauksista sekä runkokuljetuksista maakuntiin. Työ on vuorotyötä.

Saatat olla etsimämme huipputyyppi, jos

  • olet asiakaspalveluhenkinen, energinen ja joustava joukkuepelaaja
  • kiinnostunut logistiikka-alasta ja toiminnan monipuolisesta kehittämisestä
  • suhtaudut asioihin avarakatseisesti ja olet innostunut oppimaan uutta
  • sinulla on BECE-ajokortti ja ammattipätevyyskortti
  • olet reipas, itseohjautuva ja teet työtä tosissaan, mutta et totisena

Eduiksi katsotaan alan soveltuva koulutustausta, ADR-ajolupa, pääkaupunkiseudun tuntemus ja aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä.

Tarjoamme

  • huipputiimin ja innostavan työskentelyilmapiirin
  • laadukkaan kaluston ja modernit työskentelyvälineet
  • mielenkiintoisia mahdollisuuksia oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen
  • mahdollisuuden olla mukana luomassa uusia ratkaisuja logistiikka-alalla
  • näköalapaikan valtakunnallisessa kuljetusketjussa

Vakavaraisena yrityksenä olemme myös turvallinen työnantaja ja mahdollistamme kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

Kiinnostuitko? Kerro meille, miksi juuri sinä olisit etsimämme huipputyyppi. Liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Kilappa, p. 044 4774 131
Hakemukset sähköpostiosoitteeseen: jere.kilappa@kaukokiito.fi