Me Kaukokiidolla haluamme olla uudenlainen logistiikkayhtiö. Sellainen, joka pelaa yhtenä joukkueena, huolehtii aidosti ihmisistään ja kehittää rohkeasti uusia ratkaisuja sujuvan logistiikan tueksi.

 

Olemme kasvaneet kiitämällä rohkeasti eteenpäin. Uusimme kalustoamme ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Laaja teknologiaosaajien joukkomme vie eteenpäin meitä ja samalla koko alaa.

 

Kuitenkin kaiken keskiössä ovat ihmiset. Lähes neljän miljoonan vuosittaisen lähetyksen liikuttaminen ei olisi mahdollista ilman 2 000 kaukokiitolaisen saumatonta yhteispeliä. Meille on tärkeää, että kasvun keskellä olemme onnistuneet säilyttämään perheyrityksen lämmön ja mutkattomuuden.

 

Työtehtäviemme kirjo on tänä päivänä laajempi kuin koskaan aiemmin. Kuljettajista, kuljetussuunnittelijoista, terminaali- ja logistiikkatyöntekijöistä, talousosaajista, myynnin, viestinnän, asiakaspalvelun, HR:n, teknologia- ja datankehityksen ammattilaisista muodostuva moniammatillinen tiimimme tähtää yhdessä Suomen parhaaseen asiakaskokemukseen.

 

Tuntuu mutkattomalta

 

Meille kaukokiitolaisille on ylpeyden aihe, että täällä hommat hoituvat kuten pitääkin. Pidämme huolen siitä, että arjen työssä on käytössä uusin kalusto, toimivat työvälineet sekä järjestelmät, joiden kautta tieto on vapautettu kaikkien saataville. Kuljettajiemme ja terminaalityöntekijöidemme käytössä oleva mobiilipääte on yksi alamme kehutuimmista.

 

Logistiikka kulkee päivin ja öin. Yhdessä pystymme kuitenkin joustamaan niin, etteivät elämän tärkeimmät hetket jää välistä. Palkkojen perään ei myöskään tarvitse meillä kysellä, ne kyllä kilahtavat tilille ajallaan.

 

Meitä ei olisi ilman työssään viihtyviä kaukokiitolaisia. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan hyvää työtä – sellaista, josta jokainen meillä työskentelevä voi olla ylpeä.

 


Tuntuu joukkuepeliltä

 

Meille logistiikka on ennen kaikkea joukkuelaji. Siihen kuuluu, että pidämme huolta turvallisuudesta, hyvinvoinnista ja toisistamme. Yhtenäisenä ja yhteen pelaavana Kaukokiitona löydämme nopeasti ratkaisut asiakkaiden logistisiin tarpeisiin.

 

Panostamme ennakoivaan työturvallisuustyöskentelyyn ja kaukokiitolaisten työkyvyn ylläpitämiseen. Tuemme myös henkilöstön vapaa-ajan liikuntaa ja virkistystoimintaa.

 

Työmme ei ole aina mutkatonta, mutta tapamme hoitaa asiat on. Yksin ei tarvitse pärjätä sen enempää terminaalissa, toimistolla kuin tuulilasin takanakaan. Meillä tehdään ennemmin porukalla kuin urakalla – monelle se voi tuntua perheeltä.

 

 

Tuntuu tulevaisuudelta

 

Meitä ajaa eteenpäin halu uudistaa logistiikka-alaa ja itseämme. Usein olemmekin olleet edelläkävijän roolissa. Kaukokiito oli ensimmäinen kotimainen rahdinkuljettaja, joka luopui kokonaan paperisista rahtikirjoista. Pitkälle tulevaisuuteen tähystää myös neljänkymmenen hengen teknologiayksikkömme. Tämä koodaajien ja kehittäjien huippujoukkue rakentaa logistiikan tulevaisuutta ja vastuullisempaa Kaukokiitoa itsenäisellä otteella.

 

Teknologiatiimissämme on mahdollisuus päästä kehittämään uutta ja testaamaan erilaisia teknologioita. Meillä kehitystyö ei ole vain vanhan ylläpitämistä, vaan kyseenalaistamme rohkeasti vallitsevia toimintatapoja ja etsimme jatkuvasti parempia ratkaisuja ja tapoja asiakkaidemme ja meidän kaukokiitolaisten arjen tueksi.

 

Työmme on yhteydessä suuren mittakaavan globaaleihin kysymyksiin. Usein kyse on kuitenkin jonkin läheltä löytyvän ongelman ratkaisusta. Meillä tulevaisuus on päivittäisiä konkreettisia tekoja.

 

 

Tuntuu mahdollisuuksilta

 

Hyvä työ tarjoaa tekijälleen mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Rakennamme määrätietoisesti yhtenäistä Kaukokiitoa ja vastuullista esihenkilötyötä, jotta logistiikkajoukkueemme pysyisi parhaassa pelikunnossa myös tulevaisuudessa. Ymmärrämme, että esihenkilötyö vaikuttaa merkittävästi työssä viihtymiseen. Panostamme esihenkilöidemme kouluttamiseen ja olemme määritelleet yhteiset johtamisen periaatteet – lupauksen siitä, millaista johtamista meiltä Kaukokiidosta saa.

 

Työntekijämme arvostavat sitä, että täällä sekä omaan työnkuvaan että yhtiön toimintaan pääsee vaikuttamaan. Kaukokiito Akatemiamme kautta moni on saanut uudenlaista suuntaa uralleen. Meillä on 2 000 ihmistä ja yhtä monta tapaa rakentaa oma polku kaukokiitolaisena koko maan kattavassa verkostossa.

 

ASIOI