Ahkera ja maanläheinen tiimipelaaja. Kaukokiitolaisen tunnistaa paitsi työasusta myös asenteesta. Me olemme yli 2 000 logistiikan ammattilaisen muodostama yhteisö, jossa arvostetaan rehellistä tekemisen meininkiä ja vilpitöntä kehittymisen halua.

 

Kaukokiito on koko maan kattava kuljetusjärjestelmä, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää jo 65 vuotta. Kotimaiseen perheyrittäjyyteen pohjautuva arvomaailma, ja siihen sitoutunut ammattitaitoinen henkilöstö ovat Kaukokiidon tärkeimmät voimavarat. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia työtehtäviä: meillä työskentelee joukko eri alojen osaajia aina kuljettajista controllereihin ja ajojärjestelijöistä full stack -kehittäjiin ympäri Suomen.

 

Menestyksemme on syntynyt työntekijöidemme rohkeudesta, avoimuudesta ja lujasta sitoutumisesta yhteiseen tekemiseen. Siksi haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta. Rohkeus on myös vallitsevien toimintatapojen kyseenalaistamista – pyrimme aina etsimään yhdessä ketterämpiä, palvelevampia ja tehokkaampia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

 

Henkilöstön kehittäminen ja työhyvinvointi

 

Tavoitteemme on olla alamme halutuin ja arvostetuin työnantaja. Huolehdimme osaltamme henkilöstön osaamisen kehittämisestä ja pyrimme tarjoamaan jokaiselle kaukokiitolaiselle turvallisen työympäristön.

 

Tuemme henkilöstömme jatkuvaa oppimista ja moniosaamisen kehittämistä muun muassa tehtävänkierrolla, mentoroinnilla, yhteistyöllä oppilaitosten kanssa sekä Kaukokiito Akatemian koulutusohjelmilla. Kaukokiito Akatemia on henkilöstön kehittämis- ja verkostoitumisfoorumi, jossa työntekijöillä on mahdollisuus suorittaa työn ohessa omaa ammatillista osaamista kehittävä tutkinto tai opiskella esimerkiksi liike-elämän englantia tai Excelin käyttöä.

 

Kehitämme työhyvinvointia yhteistyössä henkilöstömme kanssa ja tuemme henkilöstön vapaa-ajan liikuntaa ja virkistystoimintaa. Panostamme ennakoivaan työturvallisuustyöskentelyyn ja huolehdimme työntekijöidemme työkyvyn tukemisesta. Pyrimme huomioimaan työntekijöidemme yksilölliset elämäntilanteet yhdessä henkilöstön kanssa kehitetyn ikäjohtamismallin avulla.

 

Tuemme ja tarjoamme esimiehillemme työkalut esimiestaitojen vahvistamiseen. Innostavat ja välittävät esimiehemme luovat pohjan yrityskulttuurille, jossa ihmiset voivat loistaa ja olla rohkeasti sitä mitä ovat.

Keitä me sitten oikein olemme? Tutustu kaukokiitolaisiin!

ASIOI