Takaisin

Varaudumme koronaviruksen leviämiseen

Koronavirus (Covid-19) jatkaa leviämistä eri puolilla Eurooppaa, nyt myös Suomessa. Pyrimme Kaukokiidossa varautumaan epidemian varalle kaikin käytettävissä olevin keinoin ja turvaamaan asiakkaidemme ja henkilöstömme terveyden sekä toimivan logistiikan myös epidemian aikana. Otamme toistaiseksi voimassa olevat varautumistoimenpiteet käyttöön koko Kaukokiito-ketjussa 13.3.2020 alkaen.

 

Kuljettajamme eivät vastaanota lähettäjältä muita rahtikirjoja kuin vaarallisten aineiden kuljetuksiin (VAK) liittyvät rahtikirjat ja noutoterminaalissa sähköistettävät rahtikirjat. Suositamme myös, että kuljettajamme pidättäytyvät mahdollisuuksien mukaan asiakkaan rahtikirjojen kuittauksesta.

 

Kuljettajiamme on ohjeistettu tilapäisestä kuittausmenettelystä, jossa Kaukokiidon mobiililaitteisiin ei oteta vastaanottajan kuittausta. Sen sijaan kuljettaja on ohjeistettu kuittaamaan asiakkaan puolesta, kun asiakas on ensin tarkastanut lähetyksen. Kuittaukseen lisätään vastaanottajan nimi. Näin toimimalla pyrimme välttämään tarpeetonta kontaktia mobiililaitteisiimme ja suojaamaan asiakkaitamme.

 

Emme vastaanota toimipisteisiimme ulkopuolisia vierailijoita, vaan tapaamiset pidetään etäyhteydellä. Vierailujen rajaaminen koskee myös terminaaliin saapuvia ulkomaankuljettajia ja tavaran tuonti- ja noutoasiakkaita, joiden kanssa asiointi tapahtuu toistaiseksi terminaalirakennuksen ulkopuolella.

 

Olemme ohjeistaneet kaikkia henkilöstömme jäseniä, joiden tehtävänkuva sen mahdollistaa, siirtymään toistaiseksi etätyöhön ja välttämään kaikkea työhön liittyvää matkustamista. Henkilöstöämme on tiedotettu koronaviruksen tunnistamiskeinoista, opastettu tehostetun käsihygienian merkityksestä THL:n ohjeistuksen mukaisesti ja annettu toimintaohjeet mahdollisten hengitystieoireiden ilmaantuessa.

 

Seuraamme tilannetta päivittäin paikkakuntakohtaisesti ja jaamme tarvittaessa päivityksiä asiakkaillemme sähköpostitse uutiskirjeenä tai verkkosivuillamme.

 

Lisätietoja: info@kaukokiito.fi

Lue lisää

10.03.2020 | Tiedotteet

Lisäpalvelut ja palvelumaksut -hinnastomme on päivitetty

Lue lisää

13.02.2020 | Tiedotteet

Petri Angervuori on aloittanut työnsä Kaukokiidon toimitusjohtajana

Lue lisää

22.01.2020 | Tiedotteet

Digitaalinen toimitusketju laajenee runkokuljetuksiin – kuljetamme lähetykset 3.2.2020 alkaen ilman paperista rahtikirjaa

Lue lisää

28.10.2019 | Tiedotteet

Digitaalisen rahtikirjan vastaanottajan sähköpostiosoitteen voi tulostaa QR- tai viivakoodiksi

Lue lisää