Kiidon Kaken voit tavata:

22.5. Motonet GP, Jyväskylä
24.5. Motonet GP, Lahti
22.6. Motonet GP, Kuortane
27.–30.6. Kalevan kisat, Vaasa
17.7. Motonet GP, Lappeenranta
20.7. Motonet GP, Joensuu
17.8. Motonet GP, Oulu
25.8. Motonet GP, Tampere
30.–31.8. Ruotsi-ottelu, Helsinki

Kiidon Kake tässä moro! Logistiikka on joukkuepeliä, ja Team Kake on minun joukkueeni, jota valmennan rautaisella otteella kohti onnistumisia. Tänä kesänä valmennustyyliäni tulivat testaamaan myös moukarinheittäjä Silja Kosonen ja estejuoksija Topi Raitanen. Kyllä nyt lentää moukari ja esteet ylittyy!

Team Kake kannustaa Siljaa, Topia ja koko Suomen yleisurheilumaajoukkuetta kesän kisoissa. Laitoimme myös pystyyn arvonnan, jossa voi voittaa liput Ruotsi-otteluun 30.–31.8.2024 Helsingin Olympiastadionilla. Kannustetaan yhdessä Suomi voittoon!

Silja ja Topi käväisivät valmennuskoulussani, jotta olisivat huippukunnossa ja valmiina kesän koitoksiin. Alla olevilta videoilta voit katsoa, miten he pärjäsivät!

Voita liput Ruotsi-otteluun!

Jättämällä yhteystietosi osallistut arvontaan, jossa pääset kokemaan ainutlaatuisen urheilujuhlan ja kannustamaan Suomen voittoon Ruotsi-ottelussa 30.–31.8.2024 Helsingin Olympiastadionilla. Lippupaketteja arvotaan 2 kpl. Palkinto sisältää:

  • Kahden päivän liput neljälle henkilölle 30.–31.8.2024 Ruotsi-otteluun.
  • 100 euron lahjakortin Yleisurheilun fanikauppaan.
  • Kaukokiidon brändiurheilijoiden Silja Kososen ja Topi Raitasen nimikirjoituksella varustettu fanikortti.
  • Kaukokiito-tuotekassi

Arvonta on käynnissä 3.6.–4.8.2024. Voittajat arvotaan 5.8. Arvonnan tarkempiin sääntöihin ja ehtoihin voit tutustua täällä.

Osallistu arvontaan

Pidämme koko Suomen liikkeessä

Työtämme on pitää koko Suomi liikkeessä: me kuljetamme ja varastoimme asiakkaidemme tuotteita koko Suomessa. Tavaroiden lisäksi haluamme liikuttaa myös ihmisiä.

Toimimme Suomen Urheiluliiton virallisena kuljetus- ja logistiikkakumppanina ja tuemme näin yleisurheilun lajiliiton toimintaa. Lisäksi yhteistyön kautta Euroopan mestari, estejuoksija Topi Raitanen sekä nuorten Euroopan- ja maailmanmestari, moukarinheittäjä Silja Kosonen ovat yleisurheilumaajoukkue Team Finlandin Kaukokiidon brändilähettiläitä. Aika mahtava juttu!

Kiidon Kake
Team Kaken päävalmentaja

 P.S. Yleisurheilun lisäksi olemme mahdollistamassa myös monien muiden joukkueiden ja yksilöurheilijoiden toimintaa. Tuemme muun muassa paraurheilua, jääkiekkoa, jalkapalloa, mäkihyppyä, lentopalloa, koripalloa ja pesäpalloa eri puolilla Suomea.