Jukka Jalonen haastoi ketjun rekanvetoon  

Meidät tunnetaan kasvollisena kuljetusketjuna, jota ei johdeta kulmahuoneesta, vaan esimerkillä ja edestä - yhtenäisenä joukkueena. Pyysimme Jukka Jalosen testaamaan, miten joukkuepelaaminen toimii käytännössä.

Jalonen haastoi Kaukokiidon neljä osakasliikennöitsijää vetämään rekkaa. Iso haaste, sillä vastassa oli 24-tonninen. Katso, miten liikennöitsijät löivät itsensä likoon. Riittikö pelirohkeus ja liikkuiko rekka?

 

Luota kaveriin Katso > 
YouTube 60 s 

Vedä vaan Katso > 
YouTube 60 s 

Vahvin ketju Katso > 
YouTube 60 s 

Kaikki pelaa Katso > 
YouTube 60 s 

Kaukokiidon arvot vastaan maajoukkueen teesit

Ennen rekanvetoa Jukka Jalonen piti liikennöitsijöille luennon parhaan ketjun luomisesta ja rohkeuteen kannustavasta ilmapiiristä. Jalonen huomasi, että Kaukokiidon perustuksiin valetut arvot rohkeus, jatkuva kehittäminen, vastuullisuus ja perheyrittäjyys ovat hyvin linjassa maajoukkueen teesien kanssa. Jalosen mukaan Kaukokiidosta näkee, että rohkeudella ja ryhmähengellä saadaan enemmän aikaan. Se kaikki, mitä annat muille, tulee jossain kohtaa itsellesi takaisin. Ja silloin hyviä asioita tapahtuu.

 

Tuliko jo jotain mieleen?

Tarjoamme palvelukseesi Suomen vahvimman kuljetusketjun ja logistiikan palvelut.
Ota yhteyttä myyntiin tästä.

Kiikaroimme tulevaisuuden tekijöitä!

Riippumatta siitä oletko kokenut ammattilainen tai vasta urasi alkutaipaleella, ja kiinnostuit tavastamme toimia, katso avoimet työpaikat ja pistä meille hakemus tästä.