Takaisin

Kaukokiito ja Cembrit kehitysyhteistyöhön

Kaukokiito ja Euroopan johtaviin kuitusementtituotteiden valmistajiin kuuluva Cembrit Oy ovat käynnistäneet kehitysprojektin, jonka tavoite on parantaa asiakkaan toimitusvarmuutta ja luoda Kaukokiito-ketjulle jatkuvan parantamisen toimintamalli.

 

Kaukokiidon ja lohjalaisen Cembritin syksyllä 2020 alkanut kehitysprojekti parantaa Cembritin lähetysten toimitusvarmuutta kehittämällä molempien yritysten sisäisiä prosesseja. Cembritin tuotteita käytetään uudis- ja korjausrakentamisessa muun muassa julkisivuissa, väliseinissä, sokkeleissa ja parvekekaiteina. Lähetysten vastaanottajia ovat pääasiassa rakennustyömaat ja rautakaupat.

 

– Kaukokiito toimii pääkuljetuskumppaninamme Suomessa. Täsmälliset ja joustavat toimitukset sekä reaaliaikainen toimitustieto ovat menestyksemme kulmakiviä. Projekti antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää konkreettisia kehityskohteita molempien yritysten päivittäistoiminnasta. Niitä toteuttamalla parannamme kilpailukykyämme suomalaisessa rakennustuote­teollisuudessa ja kuljetusliiketoiminnassa, sanoo Cembrit Oy:n Supply Chain Manager Pasi Koskela.

 

– Haluamme nostaa Cembritin toimitusvarmuutta ja samalla kehitämme laaja-alaisesti kaikkea tekemistämme. Cembrit valikoitui yhteistyökumppaniksi paitsi aktiivisen kehityskulttuurinsa vuoksi myös siksi, että sen lähetykset sisältävät kolleja aina pakettikoosta kentällä käsiteltäviin suuriin levylähetyksiin asti. Tämän ansiosta pystymme soveltamaan oppimaamme myös muissa asiakassuhteissamme, kertoo Kaukokiidon toimitusjohtaja Petri Angervuori.

 

Projektin lopputuloksena syntyy monistettava, jatkuvan parantamisen toimintamalli koko Kaukokiito-ketjuun. Hankkeen projektiryhmä koostuu myynnin ja tuotannon parissa työskentelevistä kaukokiitolaisista, mutta sitä edistetään laajassa yhteistyössä koko Kaukokiito-ketjun kanssa. Projektin etenemisestä tullaan viestimään verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme ja uutiskirjeessämme.

 

Lisätietoja hankkeesta saatte myynnin yhteyshenkilöltänne.

Lue lisää

08.12.2020 | Tiedotteet

Vaarallisten aineiden kuljetusten tilaaminen Kaukoputkesta

Lue lisää

01.12.2020 | Tiedotteet

Muutoksia terminaaliverkostossamme

Lue lisää