Takaisin

Tietosuoja Kaukokiidossa

Me Kaukokiidossa kunnioitamme yksityisyyttäsi ja oikeuttasi itseäsi koskeviin tietoihin. Siksi henkilötietojen lainmukainen, turvallinen käsittely ja tietosuojan korkea taso ovat kaiken toimintamme edellytys ja lähtökohta.


Noudatamme 25.5.2018 voimaan astuvan Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia toimintaperiaatteita kaikessa henkilötietojen käsittelyssä. Kaukokiidon tietosuojapolitiikassa esittelemme keinot, joiden avulla pyrimme turvaamaan tietosuojan ja siihen liittyvien osa-alueiden avoimuuden asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme.

 

Henkilörekistereistä laaditut tietosuojaselosteet ja Kaukokiidon tietosuojapolitiikka ovat luettavissa verkkosivuillamme. Tietosuojaa ja henkilötietojen käsittelyä koskevat sopimus- ja käyttöehtomuutokset astuvat voimaan nykyisten asiakassopimusten osalta automaattisesti eivätkä edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt henkilötietojen käsittelyyn liittyvät ehdot.

 

Rekisteröitynä sinulla on oikeus tarkistaa, korjata ja pyytää tietojesi poistoa rekistereistä ja esittää muut rekisteröidyn oikeuksia koskevat pyynnöt ottamalla yhteyttä kirjallisesti tietosuojavastaavaamme: tietosuoja@kaukokiito.fi.

Lue lisää

23.04.2018 | Tiedotteet

Kaukokiito mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa

Lue lisää

23.04.2018 | Tiedotteet

Laajensimme Kuopion terminaaliamme

Lue lisää

12.06.2019 | Tiedotteet

Suomen Kaukokiito Oy:n toimitusjohtaja siirtyy syksyllä uusiin haasteisiin

Lue lisää

05.03.2018 | Tiedotteet

Kaukokiito tarjoaa nyt myös pakettikuljetuksia

Lue lisää