Takaisin

Uusi Kaukokiito BIO -palvelu pienentää kuljetusten hiilijalanjälkeä

Lanseeraamme markkinoille uuden Kaukokiito BIO -palvelun, jonka avulla asiakkaamme voivat pienentää kuljetustensa hiilijalanjälkeä jopa 90 %. Se on konkreettinen, nopea ja kustannustehokas keino ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi. Tarjoamamme päästöraportoinnin avulla on helppo seurata päästöjen kehittymistä.

Kaukokiito BIO -palvelu kuljettaa lähetykset uusiutuvalla dieselillä. Polttoaine valmistetaan 100 % uusiokäytettävistä raaka-aineista, ja se vähentää kuljetusten hiilijalanjälkeä jopa 90 % fossiilisen dieselin käyttöön verrattuna. Uusiutuvan dieselin etuna on laaja, valtakunnallinen jakeluverkosto, joten voimme käyttää sitä kaikissa kotimaan kuljetuksissa.

Tavaraliikenteessä on vaikea varmistaa, että tietty lähetys kulkee autossa, johon on tankattu uusiutuvaa dieseliä. Valitsemalla Kaukokiito BIO -palvelun, tankkaamme lähetysten päästövähennystavoitetta vastaavan määrän uusiutuvaa dieseliä kuljetusverkostossamme.

Palvelun käyttäjille tarjoamme selkeää ja todelliseen asiakasdataan perustuvaa päästöraportointia, jonka avulla on helppo seurata päästövähennystavoitteiden onnistumista. Kaukokiito BIO -palvelu soveltuu kaikkiin kuljetustarpeisiin: pakettien, kappaletavaroiden sekä osa- ja kokokuormien kuljetukseen.

Miksi kehitimme Kaukokiito BIO -palvelun?

Kuljetusalalla hiilidioksidipäästöjen osuus on perinteisesti iso, ja olemme sitoutuneet edistämään ilmastokestävää logistiikkaa Suomessa. Kaukokiito BIO -palvelulla haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden konkreettisiin ja nopeavaikutteisiin vastuullisuustekoihin. Samalla se on askel kohti tavoitettamme kuljettaa lähetykset tulevaisuudessa hiilineutraalisti. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme.

Tule ilmastokumppaniksi ja ota käyttöön Kaukokiito BIO -palvelu!