Tillbaka

Ändringar i vårt terminalnätverk

Under det innevarande årtusendet har vi gjort omfattande investeringar i vårt terminalnätverk – vi investerade senast i en 5 000 m² stor terminal i S:t Michel. Den stod färdig vid årsskiftet.

 

Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy har verkat i S:t Michel sedan år 2014, men fram till årsskiftet i hyreslokaler. Verksamheten i den nya, egna terminalen inleddes i januari.

 

– Med en investering på över sex miljoner euro säkerställer vi vår service i framtiden och främjar dess livskraft och tillväxt. Godshanteringen effektiviseras och kvaliteten blir ännu bättre när vi i framtiden kan hantera till exempel tidigare utomhus förvarat gods helt under tak, berättar Kalle Kurkela, terminalchef för Kuljetusliike Kantola & Koramo.

 

Efter att terminalen i S:t Michel stod färdig har vi ändrat våra produktionsprocesser och gjort dem mer rätlinjiga, så att försändelser som har gått via terminalen i Varkaus nu har överförts till att styras via terminalen i S:t Michel. Till följd av detta upphörde terminalfunktionerna vid terminalen i Varkaus stegvis under januari 2021.

 

Vid behov får du mer information av din kontaktperson inom försäljning.

Läs mer

05.03.2021 | Meddelanden

Bränsletillägg fr.o.m. 1.4.2021

Läs mer

09.02.2021 | Meddelanden

Administratörsprofilen i Kaukoputki har bestyrkts

Läs mer