Takaisin

Kaukokiidon ja Suomen Paralympiakomitean yhteistyö jatkuu

Kaukokiito ja Suomen Paralympiakomitea ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2023–2024. Kaukokiito kuljettaa Suomen Paralympiakomitean apuvälinetoiminnan välinelähetykset asiakkaille ympäri Suomen.

Suomen Paralympiakomitea on valtakunnallinen urheilu- ja liikuntajärjestö liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisille sekä elinsiirron saaneille. Komitea kehittää ja koordinoi suomalaista vammaisurheilua ja -liikuntaa kaikenikäisille aina harrastamisesta huippu-urheiluun saakka. Kaukokiito on toiminut Suomen Paralympiakomitean virallisena kuljetuskumppanina vuodesta 2021 lähtien.

Suomen Paralympiakomitean apuvälinetoiminta vuokraa Kaukokiidon kuljettamia liikunnan ja urheilun apuvälineitä ilman vamma-, diagnoosi- tai järjestörajoja. Apuvälinetoimintaan on valjastettu Suomessa viisi toimintayksikköä, mutta apuvälineet ovat käytössä asiakkailla ympäri maan. Suurimmat välineet ovat erityispyöriä, joiden ostaminen on käyttäjälle iso investointi. Siksi vuokraaminen on monille ainoa vaihtoehto.

– Suomen Paralympiakomitean apuvälinetoiminta haluaa jatkaa erittäin hyvin toiminutta yhteistyötä Kaukokiidon kanssa. Yhteistyö on mahdollistanut sen, että voimme toimittaa tuotteemme käyttäjän kotiovelle, ja tuotteidemme saatavuus on tasalaatuinen Hangosta Utsjoelle saakka. Se on meille ja asiakkaillemme äärimmäisen tärkeää, kiittelee Suomen Paralympiakomitean apuvälinetoiminnan apuvälineneuvoja Jukka Parviainen.

– Liikunta on meidän kaikkien oikeus, ja Kaukokiito haluaa liikuttaa tavaroiden lisäksi myös ihmisiä. Siksi yhteistyö Paralympiakomitean kanssa on meille jo arvotasollakin tärkeä, kertoo Kaukokiidon toimitusjohtaja Petri Angervuori.

Kaukokiito mukana Maailman arvokkain pelipaita -kampanjassa

Inhimillisen virheen takia Paralympiakomitean opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatava noin kahden miljoonan euron yleisavustus vuodelle 2023 jäi saamatta. Normaalioloissa yleisavustus kattaa yli 60 prosenttia Paralympiakomitean budjetista. Kaukokiito on mukana Paralympiakomitean Maailman arvokkain pelipaita -kampanjassa; keräyksellä tuetaan vammaisia nuoria ja heidän mahdollisuuttaan harrastaa, kilpailla ja tavoitella unelmiaan urheilukentillä.

https://www.arvokkainpelipaita.fi/

Lue lisää

11.08.2023 | Tiedotteet

Huijauslaskuja Kaukokiidon nimissä

Lue lisää

20.06.2023 | Tiedotteet

Kaukokiidon asiakastyytyväisyys erinomaisella tasolla: NPS +53!

Lue lisää

01.06.2023 | Tiedotteet

Kaukokiito investoi kahdeksaan täyssähköiseen kuorma-autoon

Lue lisää

15.03.2023 | Tiedotteet

Uusi Kaukokiito BIO -palvelu pienentää kuljetusten hiilijalanjälkeä

Lue lisää