Takaisin

Kuljetus- ja terminaalipalvelujen hinnat 1.11.2023 alkaen

Hyvä asiakkaamme,

olemme jatkaneet kuluneen vuoden aikana määrätietoista kehitystyötämme ja hyödyntäneet uusinta teknologiaa prosessiemme tehostamisessa. Samalla olemme ottaneet merkittäviä harppauksia matkalla kohti vastuullisuustavoitettamme kuljettaa lähetykset tulevaisuudessa hiilineutraalisti. Muun muassa tänä vuonna lanseerattu Kaukokiito BIO -palvelumme, investointi vaihtoehtoisiin käyttövoimiin ja kiinteistöjemme ympäristöystävällisyyteen edistävät myös asiakkaidemme vastuullisuustavoitteiden saavuttamista.

Kaukokiidon asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla: toukokuussa 2023 toteutetun asiakastyytyväisyystutkimuksemme nettosuositteluindeksi NPS oli erinomainen +53, joka ylittää reippaasti kuljetus- ja logistiikka-alan keskiarvon +41. Tavoitteemme on toimittaa asiakkaillemme aina parempia asiakaskokemuksia myös muuttuvassa markkinatilanteessa – asiakkaamme ovat meille elintärkeitä.

Logistiikka-alan kustannukset ovat jatkaneet voimakasta nousuaan, ja maailmantalouden tilanne luo epävarmuutta myös kotimaisen logistiikan tulevaisuudenkuvaan. Uusien teknologioiden rohkea hyödyntäminen ja panostuksemme kehitystyöhön kompensoivat osaltaan tätä toimintaympäristön muutoksesta aiheutuvaa kustannuspainetta.

Pystyäksemme varmistamaan palvelukykymme ja toiminnan kehittämisen jatkossakin, korotamme kuljetus- ja palveluhintojamme 1.11.2023 alkaen 5,9 %.


Yhteistyöterveisin,

Petri Angervuori
toimitusjohtaja
Suomen Kaukokiito Oy

Lue lisää

14.08.2023 | Tiedotteet

Kaukokiidon ja Suomen Paralympiakomitean yhteistyö jatkuu

Lue lisää

11.08.2023 | Tiedotteet

Huijauslaskuja Kaukokiidon nimissä

Lue lisää

20.06.2023 | Tiedotteet

Kaukokiidon asiakastyytyväisyys erinomaisella tasolla: NPS +53!

Lue lisää

01.06.2023 | Tiedotteet

Kaukokiito investoi kahdeksaan täyssähköiseen kuorma-autoon

Lue lisää