Kaukokiitoa ei olisi ilman työssään viihtyviä kaukokiitolaisia. Siksi olemme sitoutuneet tekemään hyvää työtä – sellaista, josta jokainen meillä työskentelevä voi olla ylpeä.

 

Tilanne nyt

 

Kaukokiito on merkittävä suomalainen työllistäjä. Omia työntekijöitä meillä on noin 2 000 ja välillisesti alihankkijoiden ja kumppanien kautta tuhansia. Seuraamme työhyvinvoinnin toteutumista ja kehittymistä vuosittain tehtävällä työhyvinvointikyselyllä sekä kolmella pulssikyselyllä. Lisäksi olemme toteuttaneet lisäkyselyitä liittyen työskentelyyn, jaksamiseen ja hyvinvointiin poikkeusaikana.

 

Tarjoamme kaukokiitolaisille koulutusmahdollisuuksia Kaukokiito Akatemiassa. Turvallisuushavaintoja seurataan päivittäin paikallisten vastuuhenkilöiden kautta. Jokaisesta työtapaturmasta ilmoitetaan ja niistä tehdään sisäinen tutkinta. Käytössämme ovat lisäksi turvallisuuskartoitukset, joihin myös henkilöstömme osallistuu.

 

Tavoitteemme

 

Olemme sitoutuneet tekemään työstä vieläkin parempaa kaukokiitolaisille. Tavoitteenamme on motivoitunut, osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Se onnistuu seuraamalla hyvinvointia, tarttumalla kehityskohtiin sekä panostamalla johtamiseen ja esihenkilötyöhön.

 

Panostamme työn turvallisuuteen ja sen kehittämiseen: tavoitteemme on nolla tapaturmaa. 

Vastuullisuus