Vastuullisuuteemme kuuluu reilu yhteiskunnallinen kumppanuus. Noudatamme eettisiä periaatteita omassa toiminnassamme ja edellytämme niiden toteutumista kumppaneiltamme.

 

Tilanne nyt

 

Kaukokiidolla on pitkät perinteet paikallisena, suomalaisena toimijana. Lisäksi tärkeä osa arvojamme on olla avoimia ja luotettavia. Näihin kiteytyy tavoitteemme olla reilu kumppani yhteiskunnassa.

 

Jotta saavutamme vastuullisuustavoitteemme, meille on ollut tärkeää, että vastuullisuus on kiinteä osa Kaukokiidon johtamisjärjestelmää. Tämän vuoksi vastuullisuustavoitteiden toteutumista luotsaa oma vastuullisuuden ohjausryhmämme. Tämä ryhmä on sitoutunut kiinnittämään vastuullisuuden entistä tiukemmin Kaukokiidon liiketoimintaan.

 

Tavoitteemme

 


Koska olemme merkittävä logistiikka-alan toimija, teoillamme on vaikuttavuutta. Tällä hetkellä suurin osa alihankkijoistamme on sitoutunut Kaukokiidon eettisiin toimintaperiaatteisiin, ja loput tulevat sitoutumaan niihin viimeistään vuoden 2022 aikana.


Tämän lisäksi omaa toimintaamme ohjaa Kaukokiidon sisäinen eettinen ohjeistus, joka on tärkeä osa vastuullisten toimintatapojemme kehitystä. Tulemme edelleen tarkentamaan ja kehittämään sekä alihankkijoidemme että sisäiset eettiset toimintaperiaatteemme vuoden 2022 aikana. Näiden toimien avulla varmistamme, että vastuullisen toimintamme pohja on kunnossa.


Reiluun yhteiskunnalliseen kumppanuuteemme liittyy myös toimintamme avoimuus. Aiomme jatkossa viestiä vastuullisuusteoistamme entistä enemmän sekä kuulla asiakkaidemme ja työntekijöidemme ajatuksia ja toiveita. Yhdessä tekemällä toimintamme on vaikuttavampaa.

Vastuullisuus